Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Τεχνικής Bowen!

Kαθώς τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, θα πρέπει να καταλήξατε εδώ για κάποιο καλό λόγο. Ας δούμε λοιπόν αν έχουμε αυτό που ψάχνετε.    

Αν νιώθετε ότι το σώμα σας βρίσκεται σε ανισορροπία, αν βιώνετε διάφορα περίεργα συμπτώματα, που δεν μπορούν να διαγνωσθούν ορθά, αν έχετε δοκιμάσει όλων των ειδών τις θεραπευτικές προσεγγίσεις χωρίς αποτέλεσμα, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Η τεχνική Bowen είναι μια ολιστική θεραπεία, η οποία επικεντρώνεται στην ικανότητα του δικού σας σώματος για αυτοθεραπεία. Είμαστε όλοι μοναδικοί κι έτσι τα συμπτώματά μας πιθανόν να μοιάζουν διαφορετικά. Υπάρχει ένας γιατρός που γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται το σώμα μας και που βρίσκεται η αιτία των προβλημάτων μας – Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! Κάνοντας χρήση των πολύ ήπιων κινήσεων ακριβείας της τεχνικής Βowen, σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ενεργοποιούμε τον εσωτερικό γιατρό, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη και αναλαμβάνει τη διαδικασία της αυτοθεραπείας.

Έχετε την εντύπωση ότι εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας; Έχετε παρατηρήσει ότι τελευταία δεν τρώμε σωστά, δεν πίνουμε σωστά, ο αέρας που αναπνέουμε είναι μολυσμένος, τα συστήματα πληροφόρησης υπερφορτίζουν τον εγκέφαλό μας, οι στρεσογόνοι παράγοντες γίνονται όλο και πιο επιθετικοί; Έχετε νιώσει πως το σώμα σας είναι εκτεθειμένο, χωρίς να διαθέτετε τρόπους να το προστατέψετε από αυτές τις επιθέσεις;

Έχουμε τη σωστή μέθοδο να σας επαναφέρουμε στην ισορροπία και στην αρμονία. Το σώμα σας χρειάζεται να ξαναβρεί το ορθό μονοπάτι της εξισορροπημένης λειτουργίας του, να επανεγκαταστήσει τα σωστά εργαλεία για να προστατευθεί και να επιλέξει το βέλτιστο «συμβιβασμό», αναλόγως των δεδομένων περιστάσεων, για να επανακτήσει την όσο το δυνατόν αρτιότερη κατάσταση υγείας.

Έχετε δοκιμάσει επιθετικά φάρμακα με παρενέργειες περισσότερες από τα οφέλη τους; Αισθανθήκατε ποτέ ότι είστε πειραματόζωο, ότι αλλάζετε φαρμακευτικές αγωγές, προσθέτοντας όλο και περισσότερα φάρμακα, για να αντισταθμίσετε συμπτώματα των προηγούμενων φαρμάκων; Η «λύση» που προτάθηκε για την αντιμετώπιση της κατάστασής σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επίθεση ή εισβολή;

Tom Bowen

Η μεγαλοφυΐα του Tom Bowen, του ιδρυτή της τεχνικής Bowen, ήταν να ανακαλύψει πως το ίδιο μας το σώμα έχει την ικανότητα να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση, εφόσον έχει επιτευχθεί η μέγιστη χαλάρωση. Δεν επιβάλλουμε στο σώμα ένα εξωτερικό πρόσταγμα, απλά στέλνουμε στον οργανισμό μας τα σωστά μηνύματα, για να αναδιαμορφώσει το σύστημα και να επιστρέψει στην αρχική του κυανοτυπία. Πολλοί λαοί πιστεύουν ότι ο Δημιουργός μας, μας χάρισε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιβιώνουμε και να βρίσκουμε τρόπους να υπάρχουμε, διατηρώντας την ευεξία εντός. Δεν λύνουμε τα προβλήματα εισβάλλοντας στο σώμα με συνθετικές ουσίες και μεθόδους, οι οποίες ίσως να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Το μόνο που ζητάμε από το σώμα είναι να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς την ίαση, στο δικό του χρόνο και ρυθμό και σύμφωνα με τα δικά του όρια.

Εργάζεστε στον τομέα υγείας; Επιλέξατε αυτό το επάγγελμα με πάθος και τελικά βρίσκετε τον εαυτό σας σε μια θέση κλητήρα; Αισθάνεστε ότι δεν βοηθάτε τους συμπολίτες σας όσο ελπίζατε; Ή πιθανόν να έχετε το «κάλεσμα» μέσα σας να ανακουφίζετε άλλους, ωστόσο η ζωή σας οδήγησε σε ένα τελείως διαφορετικό επαγγελματικό μονοπάτι. Νιώθετε ότι είναι καιρός για κάποια αλλαγή , ένα νέο επάγγελμα, μια διαφορετική προσέγγιση;

Μια συνεδρία Bowen αποτελείται από ήπιες κινήσεις, οι οποίες γίνονται με τα δάχτυλα και τους αντίχειρες, σε πολύ συγκεκριμένα σημεία στο σώμα. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές παύσεις μερικών λεπτών ανάμεσα στις ακολουθίες κινήσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες για να μπορέσει το σώμα να επεξεργαστεί τα μηνύματα, που στέλνονται μέσω νευροδιαβιβαστών. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος όπου ο θεραπευτής μπορεί να παρέχει συνεδρίες σε δέκα άτομα ταυτόχρονα, χωρίς φυσική προσπάθεια ή κατανάλωση ενέργειας, με τη λιγότερη δυνατή παρέμβαση και τα περισσότερα, άμεσα αποτελέσματα.

Διαθέστε χρόνο, για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που έχουμε σε αυτή την ιστοσελίδα, αποφανθείτε αν συμφωνείτε με τις θεωρίες που επεξηγούνται εδώ και αφήστε την καρδιά σας να αποφασίσει αν η τεχνική Bowen είναι αυτό που ψάχνετε. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, να υποστηρίξουμε την αναζήτησή σας και να παράσχουμε καθοδήγηση στη διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της ύπαρξής σας.

Η τεχνική Bowen θα αλλάξει τη ζωή σας! Δώστε της μια ευκαιρία! Ακούστε την ψυχή σας!